De Stichting

 

Doel

Oprichters

Bestuur

Verantwoording

Bestuur

 

Bestuur Tumaini Nederland

Het bestuur van Tumaini Nederland bestaat uit Wil van der Linden (voorzitter), Steven Kraaijeveld (penningmeester), Mirjam Broekmeyer (secretaris) en Rob Klemann (algemeen lid). Het bestuur komt vier keer per jaar bijeen en brengt jaarlijks een financieel jaarverslag uit. Daarnaast verzorgt zij meerdere keren per jaar een nieuwsbrief. LEES MEER …

 

Wil van der Linden (1958), voorzitter

Nadat ik mijn dochter Kris in maart 2013 heb bezocht in het weeshuis Tumaini heb ik veel respect en bewondering gekregen voor de manier waarop er met de kinderen wordt omgegaan bij Tumaini . Het is een bijzonder warme omgeving, waar veel aandacht is voor het kind. Het kind staat voorop. Nadat alle basis voorwaarden van voeding, onderdak en medische zorg zijn ingevuld is er ruim aandacht voor passend onderwijs voor elk kind. Dat heeft mij ervan overtuigd om me in te zetten voor deze Tanzaniaanse jeugd.

 

Ik heb als bedrijfskundige veel ervaring opgedaan in diverse management functies van een aantal internationaal opererende bedrijven. In mijn woonplaats Eersel ben ik jarenlang actief als vrijwilliger binnen diverse verenigingen.

 

Steven Kraaijeveld (1968), penningmeester

In het verleden heb ik, op projectbasis, geld ingezameld voor weeshuizen in Mongolië en China. Mijn betrokkenheid bij stichting Tumaini is hier uit voortgekomen. Ik kreeg de mogelijkheid om op een structurele basis kinderen in een arm land de kans van een eerlijke start te geven in hun eigen lokale maatschappij. Ik ben dan ook een warm voorstander van lokale opvoeding en ontwikkeling.

 

Zowel maatschappelijk (wethouder) als in het bedrijfsleven (management consultant) heb ik ervaringen opgedaan. Ik heb een brede financiële, technische en bedrijfskundige achtergrond en werk momenteel als senior ICT medewerker bij een groot bouwbedrijf (Heijmans). Ik woon samen met mijn vriendin in Eersel.  Ik ben actief in de lokale politiek (VVD) en ik ben lid van een Rotaryclub (Eindhoven-Veldhoven).

 

Rob Klemann (1939), algemeen lid:

Het is alweer enige tijd geleden, dat Kris mij vertelde over haar plannen naar Tanzania te gaan om aldaar in een weeshuis voor kinderen te gaan zorgen. Ik had al direct groot respect voor haar initiatief en heb haar mijn steun toegezegd en ik verheug mij erop, samen met de Nederlandse Stichting die is opgericht er alles aan te doen de kinderen van Tumaini in USA River een beter leven te bezorgen.

 

Vele jaren heb ik in het buitenland als toeleverancier voor de weg-water- en spoorwegbouw gewerkt en  in 1980 heb ik in Nederland mijn eigen handelmaatschappij, grondstoffen voor de infrastructuur, opgericht.