Media

 

Media

Links

Nieuws

Nieuwsbrief

Facebook

FAQ

Nieuws

 

Sponsordiner de Rooi Pannen

 

Op 22 en 23 november organiseert Tumaini Nederland een sponsordiner bij scholengemeenschap de Rooi Pannen. U krijgt een vier gangen menu met bijpassend wijnarrangement. U kunt zich opgeven via: info@tumaini-nederland.nl

 

Jaarmarkt Emmaus Wageningen voor Tumaini Nederland

 

 

Zaterdag 17 september was de jaarmarkt van Emmaus Wageningen. Emmaus Regenbooog welvaartsresten is een winkel in tweedehandsspullen. De mooiste ingeleverde spullen worden het hele jaar door verzameld voor de jaarmarkt. Elk jaar kiest Emmaus vier goede doelen, die delen in de opbrengst van de jaarmarkt. Dit jaar was Tumaini Nederland één van de gelukkige goede doelen. De totale opbrengst voor Tumaini bedraagt 3.350 euro!

 

De markt werd zeer goed bezocht. Mirjam Broekmeyer stond er met een informatie over Tumaini Nederland. Daarbij kwamen de nieuwe folders van de stichting mooi van pas. Het geld zal worden gebruikt voor de nieuwbouw van het weeshuis.

 

Barbecue Tumaini Nederland

 

 

Het was een erg geslaagde happening op zaterdag 27 augustus. Tumaini Nederland mocht ruim 90 gasten begroeten op de Venco Campus. Ze genoten van een zeer smakelijke barbecue die verzorgd werd door Keuken van de Kempen uit Eersel. Verder een presentatie van Tinie Keeris over de nieuwbouw van het weeshuis en uiteraard een rondleiding door het zeer bijzondere gebouw. De opbrengst, inclusief een groot aantal donaties, bedroeg rum €3.700, Mede doordat Tulpfietsen een mooie fiets ter beschikking heeft gesteld die via een loterij en een bieding bij opbod een nieuwe eigenaar kreeg.

 

Sponsorloop pupillen atletiekvereniging Pallas 67

 

 

Op maandag 4 juli 2016 vond in Wageningen een sponsorloop plaats. Een heleboel pupillen van de Wageningse atletiekvereniging Pallas 67 hadden zich door familie, vrienden of buren laten sponsoren om, afhankelijk van hun leeftijd, 6, 8 of 10 minuten rondjes te rennen op de atletiekbaan. In totaal werd door de atleten 467,50 bijeengelopen. De sponsorloop was georganiseerd door Minke van Oeffelt en haar moeder Mirjam. Mirjam is jeugdtrainer bij Pallas 67, de oude atletiekclub van Minke. Een deel van het geld zal gebruikt worden om spelmateriaal voor Tumaini te kopen.

 

Bezoek Tanzania

 

 

Van 3 tot en met 10 maart zijn Steven Kraaijeveld en Wil van der Linden voor een werkbezoek naar Tanzania gereisd. Lees hier een kort reisverslag.

 

Nieuwsbrief

In januari 2016 is onze eerste nieuwsbrief uitgekomen. Hiermee willen we donateurs en vrienden van Tumaini Nederland op de hoogte houden van wat de stichting bezig houdt  Maar ook informeren we u over wel en wee van de kinderen in het weeshuis.