Doneren

 

Uiteraard kunt u altijd een vrijwillige donatie geven aan de stichting. Dit kan door uw gift over te maken op rekening nummer:

 

NL04 RABO 0167 8781 74

 

Terug naar boven

 

Kinderen ondersteunen

 

Het is mogelijk om een van de kinderen te financieel te ondersteunen. De kosten van volledig levensonderhoud voor de kinderen in het weeshuis in Usa River bedragen ongeveer €100 per maand. Hiervoor krijgt een kind veilig onderdak, driemaal per dag een volledige maaltijd, goede medische zorg en onderwijs. Als sponsor kunt u deze bijdrage volledig of gedeeltelijk voor uw rekening nemen. Nog niet alle kinderen hebben een sponsor. Hebt u interesse, neem dan contact op met de stichting via info@tumaini-nederland.nl.

 

Terug naar boven

 

Deelnemen aan een van de activiteiten

 

Door deel te nemen aan een van de activiteiten steunt u de stichting en daarmee geeft u een van de kinderen in Tanzania een kans op een beter bestaan.

Bezoekt u daarom de website regelmatig waardoor u op de hoogte blijft van de activiteiten van de stichting.

 

Kilimanjaro beklimmen

Voor 2017 zijn we op zoek naar mensen die de uitdaging aan willen gaan om de Kilimanjaro te beklimmen. Kijk elders op de website voor meer informatie of neem contact op via info@tumaini-nederland.nl.

 

Terug naar boven

 

Vrijwilligerswerk

 

Net als Kris, een van de oprichters van Tumaini Nederland, kunt u vrijwilligerswerk doen bij het weeshuis in Usa River. Hiervoor is het nodig dat u kort een CV stuurt aan de stichting met daarin aangegeven wat u graag wilt doen en wilt bereiken tijdens deze periode. Het is mogelijk om:

 

• de kinderen te helpen met lesgeven in bijvoorbeeld Engels of Wiskunde;

• mee te helpen in de tuin van het weeshuis;

• klussen te doen voor het onderhoud van het huis of;

• een combinatie van deze werkzaamheden.

 

Een minimum periode is  2 weken, maar u kunt natuurlijk ook langer blijven. Alle kosten in verband met de reis, vaccinaties en visum zijn voor eigen rekening. Daarnaast betaald u €20 per dag aan het weeshuis voor kost en inwoning. U verblijft in een huis tegenover het weeshuis.

 

Als u interesse heeft, stuur dan een mail naar info@tumaini-nederland.nl en wij brengen u in contact met de leiding van het weeshuis in Usa River.

 

Terug naar boven